Over Vastburg

Ervaren en professioneel

Oprichter en drijvende kracht achter Vastburg Woning- en Bedrijfsmakelaardij is Egon van der Burg. “Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als makelaar en taxateur in Amsterdam en omgeving. Ik ben destijds begonnen bij een makelaarskantoor in de omgeving Uithoorn / Amstelveen. Na een aantal jaar ben ik in Amsterdam gaan werken, waar ik werkzaam was bij verschillende makelaars, waaronder de grotere kantoren van Amsterdam. Tevens was ik enkele jaren werkzaam op de afdeling Bedrijfs onroerend goed bij een grote woningcorporatie. De laatste jaren werkte ik vooral als freelance makelaar en taxateur bij diverse kantoren in de regio groot Amsterdam.

In de jaren heb ik een grote diversiteit aan objecten verkocht: van bouwkavels tot penthouses en van rijksmonumenten tot woonboerderijen in de polder.

Door mijn uitgebreide netwerk met makelaars / taxateurs en samenwerkingen met verschillende partijen kan ik zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers van dienst zijn. Of het nu een woning of een bedrijfspand betreft, Vastburg Woning- en Bedrijfsmakelaardij staat voor u klaar om het maximale uit uw opdracht te halen.

Kom gerust eens kennismaken. U bent van harte welkom!”

Vastburg is gevestigd in B.Amsterdam, het oude IBM-gebouw in Amsterdam-Nieuw West. Het voormalige IBM-gebouw is omgetoverd tot een modern bedrijvenverzamelgebouw en bruist van de creatieve ondernemers en startups.